Kedves Látogató!

Néhány gondolatban összefoglalva bemutatkozom és kronológiailag felállítva megismertetem pályafutásom főbb állomásait:

A ’80-as években voltam tizenéves, így ez a korszak volt zenei izlésvilágomban is a meghatározó. A nagyszerű zenekarok mindegyike közt a Depeche Mode zenéje fogott meg leginkább, igaz sok más csapat is nagy hatással volt rám. DJ tevékenykedésem még a középiskolában kezdődött, amikor az iskola-rádióban szerkesztettem a nagyszünetben megszólaló zenéket, illetve a testvérosztály találkozóinkon szolgáltattam a többieknek a talpalávalót. Már akkor komolyabb helyen zenélhettem, hiszen

1990. szeptembertől - 1991. márciusig
a Petőfi Csarnokban harmadmagammal, Vanekkal és Basával működtettem a 600-800 fős látogatottságú SKA klubot.

Hosszú szünet után, 2001-től kezdtem el újra bulikon zenét szolgáltatni. Összeálltam Lala barátommal és ketten megalapítottuk a New Life Depeche Mode Klubot.
2001. februártól
a Mega Pub galériája volt a törzshelyünk, melyre 80 fő járt el.

Már ez év júniusában megszerveztük az első Depeche Mode tábort Gárdonyban, melyen végül én nem voltam jelen, de a szervezésében aktívan részt vettem.

A Mega Pub galériáját hamar kinőttük, de ahhoz még kevesen voltunk, hogy a koncerttermét megtöltsük, ezért
2002. szeptembertől - decemberig
beköltöztünk a belvárosba az Árpádház Étterembe, majd 230 főre duzzadva - ezzel azt is kinőve - mentünk vissza a Mega Pubba.

A Mega Pubot megkaptuk teljes egészében, hozzánk csatlakozott Arnold is és így hármasban
2003. januártól - májusig
2 termes bulikat szerveztünk oda, a látogatottságunk elérte a 340 főt. Bevezettük, hogy a galériában minden alkalommal más és más stílus szólt, illetve rendszeresen zenekarokat hívtunk meg, így lépett fel nálunk többek között a Du-Art, a NoArt és a Pornography zenekar is.

2003. június 20-22. között Csillebércen megszerveztük a II. Depeche Mode tábort, melyen négy zenekar lépett fel.

2003. őszétől visszamentünk a belvárosba, az Astóriához.
2003. szeptembertől - 2005. májusig
a Living Roomban tartottunk 3 termes rendezvényeket. Arnold kilépett a klubból és Denevér vette át a helyét, ő tartotta kézben a reklámozást és a bulik gazdasági részét. Állandó taggá vált Janó is, aki a Bonanza-Ákos termet vitte, de rendszeres vendég DJ-k is voltak nálunk, pl.: Gelka, Peti303, Karl, Árpi, Falcon Laci és még sokan mások. Nagyon sok zenekar fellépett nálunk, többek között az Escalator, a Niteshift, a Space Monkeys, a Shape, a S-h-i-n-e és még sok jó banda. Látogatottságunk meghaladta a 700 főt. Méltán állíthatom, hogy ezen időszakra esett a New Life Depeche Mode Klub fénykora.

A Living Roommal párhozamosan Lalával beindítottuk a New Wave – New Faces klubunkat a Marco Polo Clubban.
2003. októbertől – 2005. júniusig
voltunk ott havi rendszerességgel, látogatottságunk 120-160 főre tevődött.

2003. december 31-én a Marco Polo Clubban megtartottuk az I. szilveszteri bulinkat.

2004. júniusában Agárdon, a Napsugár Pubban tartottuk a III. Depeche Mode tábort, meghívva Magyarország akkori összes DM klubjának a vezetőjét, így szinte minden klub képviseltette magát, jelen volt Gorbi Komáromból, Face-X Szombathelyről, Attila és Balázs Pécsről, Kellner Jani és Kránitz Laci Székesfehérvárról, CatCa, Szkepa és a Black Factory Club Szegedről, Szuszka Hajdúböszörményből Matek Márk Budapestről a Süss Fel Napból és Károly Peti Budapestről a Hungarian Depeche Mode Fan Clubból.

2004. decemberben hívtak meg először Fetish Party DJ-nek a Gyárba, majd a vendégszereplésem rendszeressé vált náluk.

2004. december 31-én megtartottuk a II. szilveszteri partinkat az akkor még a hivatalos megnyitás előtt álló Cool Rock Caféban.

2005. februártól - októberig
a Cool Rock Café adta számomra az új állandó helyemet. Miután Lalával támadtak köztünk munkakapcsolatbeli ellentétek, megalapítottam a saját klubomat, a Blasphemous Depeche Mode Clubot. Sok-sok zenekart hívtam a buliaimra, így lépett fel többek között az ION, a Máthé Péter & the Voyager, a Freud, a Nulladik Változat. Szerveztem ide más rendezvényeket is, így kapott helyt a Queen klub, a Queen Unplaged Project szereplésével, a Guns and Roses klub rendszeresen a Dust ’n Bones előadásában, illetve a Black Byrds, Beatles tribute zenekar is fellépett. Itt tartottam a 101-es Klub vezetőjével, Andone-nal közösen szervezett Marilyn Manson afterparty-t is augusztusban. Sajnos a szórakozóhely hamar új kézbe került, de még bezárása előtt szerveztem egy három-napos buli sorozatot, melyen fellépett a világhírű olasz Ataraxia zenekar is. Ő volt az első külföldi zenekar, akinek fellépését én szerveztem Magyarországra.

2005. májustól - augusztusig
az első szabadtéri rendezvénysorozatomnak a Tűzraktár volt a helyszine

2005. júliusban az agárdi kempingben volt a következő, a IV. Depeche Mode tábor, melynek a szervezésében én nem vettem részt, csak, mint DJ voltam jelen.

2006. márciusban a Blondieban Depeche Mode afterpartyt szerveztem Andone-nal, melyen kb. 400 fő volt.

2006. májustól - augusztusig
az újabb szabadtéri rendezvénysorozatom a Tűzraktérben volt, közben megszerveztük az addigi legnagyobb Depeche Mode afterparty-t közel 1500 fővel 2006. június 12-én, amit szintén Andone-nal közösen vittem véghez.

2006. júliusban Velencén a Liget Campingben megtartottuk az V. Depeche Mode tábort

Következő huzamosabb ideig tartó helyszinem az Almássy Téri Szabadidőközpont volt
2006. november és 2007. május között.
Ezeket a bulikat Kraak-kel együtt szerveztük, de néhány alkalommal Andone is jelen volt. Itt lépett fel az általam hívott második külföldi zenekar, a német Head-less is.

2007. májustól - szeptemberig
ismét szabadtér és ha szabadtér, akkor új néven, de a régi helyen, most Tűz-tate névre keresztelve. Ezeket a bulikat Andone-nal közösen tartottuk.

2007. júniusban Velence IFI Szállóban tartottuk a VI. Depeche Mode tábort

2007. októbertől - decemberig
a New Wave – New Faces klubot élesztettem újra, melyet a Denevérrel közösen szerveztem a Monte Carlo Music Clubba

2007. december 31-én megtartottuk a következő szilveszteri bulit a D3 Music Pubban, ami az Árpádház Étterem és a Desperados Étterem volt összenyitva. 700 fő volt ott.

2008. január és április között
a D3 Music Pubban tartottunk közös bulikat a 101-es Klubbal és a New Life Depeche Mode Klubbal.

2008. május és 2009. január között
az első hazai fetish kávézóban zenélgettem heti rendszerességgel, ez volt az SM’s Café

2008. szeptember és november között a Forest Clubban voltak a rendezvényeim megtartva, ahol a DaMage, Depeche Mode tribute zenekar igen nagy sikert aratott.

2008. december 31-én a bevált D3 Music Pub volt soron következő szilveszterünk helyszine, most 600 fővel

2009. májustól 2010. márciusig
eleinte Andone-nal közösen, majd szeptembertől már nélküle tartottam bulikat a Club Coolban

2009. június 23-án a háromszintes RetroPolisban megtartottuk a Magyarországon valaha volt legsikeresebb Depeche Mode afterparty-t több, mint 1600 fő jelenlétével

2009. július 17-19. között Velencén a Liget Kempingben tartottuk a VIII. Depeche Mode tábort

2009. december 31-én a New Life Klub szervezésében megtartottuk az egyetlen, már hagyománnyá vált Szilveszteri RetroParty-t. Több, mint 4 és fél év után újra a Living Room-ban zenélhettem, ahol közel 600 fő jelenléte mellett egy nagyon sikeres, szilveszteri hangulathoz méltó bulit sikerült összehozni.

2010. január 11-én
megtartottuk a Depeche Mode koncert utáni
legnagyobb afterparty-t,
melynek ismét a RetroPolis adott otthont.
Ahogy ezt már 3-4 évre visszamenően mindig meg tudtuk szervezni, úgy megint egy nagy közös Afterparty-t szerettem volna létrehozni. Sajnos ez alkalommal a klubok külön utakon jártak, ezért létszámában nem sikerült megismételni a felejthetetlen nyári sikert, de így is az összesen négy helyszinen afterpartyzók számának 60-70%-a ezt a bulit választotta. Köszönet nekik érte!

A IX. Depeche Mode Tábor fő szervezője Kesik volt, aki üstökösként tört be a hazai Depeche Mode-os közéletbe, majd üstökösként el is tűnt, de azt mindenképpen az erényére lehet írni, hogy hosszú idő után egy általa megerősödött, új lendületet kapott Depeche Mode Tábor feeling alakult ki.
E rendezvényünket 2010. augusztus 6-8. között tartottuk Fehérvárcsúrgón.

2010. márciustól - decemberig
az Almássy Hall programszervezőjeként tevékenykedtem.

Saját Depeche Mode klubokat már ritkábban,
több havi kihagyással tartok, de ezek közül is
kiemelném a 2010. november 6-i
Blasphemous Depeche Mode Club-om,
melyen a szerencsének köszönhetően
Magyarországon először - de talán a világon is -
a hivatalos megjelenés előtt 1 nappal
eredeti kiadványról bemutathattam
a TOUR OF THE UNIVERSE albumot.

2011. augusztus 5-7 között a New Life Depeche Mode Klub szervezésében megtartottuk a jubileumi,
10. Depeche Mode nyári Tábort, melyre Csicsa és a Black Nail Cabaret mellett meghívtuk
Németországból a Blind Passenger zenekart is,
mellyel a New Life Depeche Mode Klub is átlépte azt a mérföldkövet, hogy immár külföldön is jegyzik tevékenykedését. A Tábor helyszine ismét Fehérvárcsúrgó volt.

Ez év novemberében Denevér a 40. születésnapjára saját rendezvényével lepte meg magát, melyre két külföldi zenekart is meghívott, a Blind Passenger-t ismételten és az Arise-X-t.

A XI. Depeche Mode nyári Tábor helyszínét, melyet
2012. augusztus 17-20. között szerveztünk,
visszavittük ismét a Velencei tó partjára, Velencére.
Az ünnepek miatt most először a rendezvény három napos volt, melyen 5 zenekar lépett fel.

Denevér immár hagyományt teremtett, hogy novemberben a születésnapján tartson egy New Life Depeche Mode klub rendezvényt. Ez alkalommal olyan nagy nevű hazai előadót sikerült meghívnia, mint Beri Ary.
December 31-én ismét megtartottuk hagyományos, 12 órás Szilveszteri Retro Party rendezvényünket. Mindkét buli a Fáklya Klubban volt ugyanúgy, mint a 2013-ban tartott évzáró rendezvényünk.

2013-ban ismét nagyot húzott Denevér, a XII. Depeche Mode nyári Tábor-ban két külföldi zenekar is felállhatott a velencei helyszín színpadára. Ők voltak Németországból a Caisaron és a PCD (Poly Crystal Diamonds), majd összel a születésnapi rendezvényén az Eisenfunk.

2013. őszétől életre hívtam egy új, nagyszabású rendezvénysorozatot, melyen a retro korszakot idéző, '70-es, '80-as, '90-es évek zenéit felvonultató műsorban ugyanúgy helyt kapnak a disco, a rock és az alternatív stílus-irányzatok képviselői. Ez a Retro-Party, melyről bővebben a róla szóló honlapon lehet informálódni: Retro-Party.HU

2014-ben és 2015-ben is megtartottuk 12 órás Szilveszteri Retro Party rendezvényünket. Előbbit a Magyarok Házában, míg utóbbit már az iSkola 2.0-ban.

2015. elején összeálltunk páran az alternatív stílus képviselői közül azzal a szándékkal, hogy közösen szervezett magas színvonalú rendezvényekre nagy nevű, elsősorban külföldi zenekarokat meghívjunk. Sajnos az első rendezvényünk szerencsétlenül jött ki, mert a német Minerve zenekar lett volna a vendégünk, de énekesük sí-balesetet szenvedett a koncert előtti napokban, így zenekar nélkül maradtunk a nyitó rendezvényünkön. Második rendezvényünk viszont kárpótolhatott bennünket, mert egy élő kultusz zenekar, a VNV Nation volt a vendégünk.
A Noire Wave névre keresztelt társulásunkról bővebben a: noirewave.hu oldalon lehet informálódni.

2016. április 16-án a Noire Wave produkció kereteiben Nagy-Britanniából a VNV Nation zenekar volt az est fő attrakciója. Fellépett még a First Aid 4 Souls és számos DJ is. Az esemény az R33-ban volt megtarva.

Pályafutásom alatt számtalan alkalommal tartottam Ákos bulikat. 2017-ben elérkezettnek éreztem, hogy nevet is adjak ezeknek a rendezvényeknek, így a 2017. október 28-i Bonanza Banzai 30 est már Ákos Klub Magyarország néven volt megtartva. Az Ákos bulikról az akosklub.hu oldalam ad információkat.

A német P24 és a Vainerz zenekar megalkotója egy német-magyar állampolgárságú srác, aki élete túlnyomó részét Németországban élte le. A munkája és a zenekarjai mellett Berlinben DJ-ként is aktív volt. Jelenleg Magyarországon él. Vele, azaz DJ Rico-val létrehoztuk a Future Popperoni Team felállást és future-pop - ebm - electro - industrial bulikat tartok vele közösen. Ezeket a rendezvényeket a Facebook-on hirdetjük.

2018-ban a Gozsdu Udvarban található RICO bárban tartottam Retro-Party rendezvényeket, míg 2019-ben az Under Budapest-ben, a nagykörúton különböző klub-rendezvényeket. 2020-21-ben a COVID19 miatti bezártság idejére létrehoztam a New Life TV Hungary élő adását és heti rendszerességgel online party-sorozatot tartottam rajta. Az utolsó adás még most is visszanézhető a newlife.hu oldalamon.

2022. év végén egy nagy tragédia ért minket. DJ Lala barátom és DJ társam váratlan hirtelenséggel itt hagyott bennünket. A emlékére még egy utolsó Depeche Mode estét szerveztünk meg. Nélküle már sosem lehetne ugyanaz a New Life Depeche Mode Klub, így e sajnálatos eseménnyel pont került a Klub életére. A New Life Depeche Mode Klub ímmár csak történelem.

Nagy vonalakban ezek voltak a főbb állomások, bár emellett sok egyéb más érdekes és sikeres rendezvényt szerveztem: Laibach-, Rammstein-, vagy akár Kraftwerk afterparty-t, legutóbbit a zenekar tagjainak jelenlétével, Cure klubot, Queen klubot, de ha ezekbe is mindbe belemennék, sosem lenne vége ennek az oldalnak. A flyerek, szórólapok nagyjából tükrözik azt, ami mögöttem áll.

Jó bulizást a rendezvényeimen!

Józan-Géza